Dobra, widzę muszę napisać jeszcze jednego posta - zarówno szymas jak i Palladino nie zostajecie narazie Ekspertami - to zostało ustalone już dawno, ale zapomnieliśmy powiedzieć.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
ja się włączę tylko uważam że na rangę ekspert zasłużył zdzichus bo jest bardzo pomocny na forum oraz kolekcję też ma dobrą a może dać kilka np 10 kandydatur i z nich wybrać 2 najlepszych??
_________________ Poszukuję znaczków włoskich,angielskich i hiszpańskich.masz znaczek sprzedaj lub wymień.
O, jestem bardzo zaskoczony, mile zaskoczony ale uważam że nie ma co drążyć tematu, jeśli GTW zdecyduje o przyjęciu kogoś do grupy ekspertów to wtedy dopiero kogoś przyjmą... To jest w większej mierze ich decyzja
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!
Ostatnio zmieniony przez zdzichu Sob Sty 24, 2009 14:04, w całości zmieniany 1 raz
Kuba 95
Kolekcjoner od: 1970 rok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum