_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Kolekcji najgorszej nie mam, jak ktoś chce mojej pomocy to pomogę a po za tym mój nick na czerwono będzie się z pewnością prezentował lepiej niż tak jak jest obecnie.
joł.
1. trzeba mieć uzupełnione w profilu pole "kolekcjoner od"
2. w poście, w którym prosicie o eksperta musi być podana dokładniejsza ilość autografów jakie posiada sie w kolekcji.
Inaczej nawet nie czytam posta.
[ Dodano: Wto Gru 02, 2008 5:01 pm ]
3. Uzupełnione jeszcze 3 inne pola w profilu: mianowicie "Wymiana", "Spis", "Album" jeśli oczywiście ma sie te tematy.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
No dobra zgłaszam się jeszcze raz, uzupełniłem w danych swój spis, którego wcześniej nie wpisałem, gdyż go nie uzupełniam. Mam dokładnie 537 autografów. I ponad roczny staż, czekam na odpowiedź.
Ja mam równo 90 grafów piłkarskich (bez podwójnych), 14 z innych sportów, 24 różne odznaki, 2 proporce, trochę biletów i programów, dość dużą wiedzę piłkarską i kolekcjonerską, staram sie pomagać, niedługo zaprowadzę wymianę, od 8 miesięcy jestem kolekcjonerem. Czekam na odpowiedź
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum