Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki.
No i co z tego, że stary artykuł, jak cały czas grają na licencji Amiki [bo po sezonie 2005/06 zrezygnowali się z ubiegania o nią i teraz musieliby zaczynać od klasy B (albo od II ligi, nie wiem dokładnie jak to już jest)].
Ostatnio zmieniony przez H7 Sro Wrz 01, 2010 15:12, w całości zmieniany 2 razy
Jestem ciekawy jakbyś śpiewał jakby Twój klub był nazywany ŁKS, zamiast Widzew i grał na licencji ŁKS'u. Także to nie była propozycja do Pycia, czy Kaki, lecz do administracji. Lecz będzie trudno, bo przecież połowę administracji zajmuję Kraków. Więc albo będzie tu panowała dyskryminacja, albo prawo będzie równe dla wszystkich.
W tabeli ligowej, na koszulkach - wszędzie występuje nazwa Lech Poznań. Ponadto Grają w Poznaniu. I chyba nie wszyscy wiedzą co to jest i do czego służy licencja. Licencja jest to zezwolenie na grę w danej lidze i żeby ją dostać trzeba spełnić dane warunki, które Lech spełniłby, ale wolał wziąć licencję Amiki. Bo to była fuzja obu klubów i którąś licencję trzeba było wybrać. To nie jest zmiana nazwy z Amiki na Lech - to jest stary Lech do którego dołożono parę dodatkowych elementów. To trochę tak jakby dalej mówić, że Wrocław należy do Niemiec. Udawanie głupiego. Ostentacyjnie i nonszalanckie używanie nazwy Amica jest dla mnie dziwne. nie odpowiada mi to, ale w życiu kieruję się zasadą - ignoruj idiotów. Więc jak dla mnie bez ostrzeżenia.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Sro Wrz 01, 2010 15:24, w całości zmieniany 1 raz
O Twojej pyszałkowatości. Widocznie będę musiał podzielić zasadę Michaela900, przynajmniej w tej kwestii się z nim zgodzę.
Dziękuję, już się nie wypowiadam w tej kwestii.
Ostatnio zmieniony przez Tentego Sro Wrz 01, 2010 18:50, w całości zmieniany 1 raz
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Sro Wrz 01, 2010 20:36
Sorry, ale zgadzam się.. Nie jestem fanem Lecha, ale jednak Lech to nie Amica.. kiedyś była fuzja i tyle.. Zapewne gdyby nie Amica nie byłoby Lecha, aczkolwiek było minęło.
A czy tobie Pycio tak bardzo to przeszkadza? Może to trauma?(żart rzecz jasna )
Piszmy Lech i tyle..
Ale również bez przesady, żeby to było tak oburzające, ludzie się droczą, specjalnie podpuszczają, a wy się dajecie prowokować..
Wychodzę z pomysłem dziennego limitu postów, powiedzmy do tej liczby 5, żeby napisać co się dostało, zaktualizować album lub spis, poprosić o zdjęcie czy o adres.
A nie to co wyprawia nowy król spamerki mateqi, który przykładowo napisał 12 postów, a w zeszłą środę wzbogacił forum tylko o 33 wpisy. No bez przesady ku...rde jak jest się no-lifem to są inne strony niż k24, tyle ode mnie.
Jezu jeżeli komuś przeszkadzają moje posty to proszę ich nie czytać.Czy ja coś złego robię ?.To forum jest typowo dyskusyjne i lubię wypowiadać się w niektórych tematach .W takim razie proszę usunąć cały Hyde Park oraz wszystkie tematy w których się typowo dyskutuje.Ogarniam już te wszystkie moje posty i już próbuję tyle nie pisać.Od dzisiaj będę pisał tylko w przydatnych tematach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum