Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sob Lip 24, 2010 10:45
pawel1025 napisał/a:
Mam propozycję.
Jak wszyscy wiedzą dużo osób zbiera pamiątki sportowe,ale nie wszyscy znają to forum.Żeby przyciągnąć większą liczbę osób proponuję zrobić profil na nk.pl
Co o tym sądzicie ?
Widzę, że Pycio, mistrz marketingu, który sam nie potrafił spopularyzować swojego forum teraz będzie nam dawał złote rady... Profil na n-k jest niepotrzebny, dużo nam nie da.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Sob Lip 24, 2010 17:48, w całości zmieniany 1 raz
Widzę, że Pycio, mistrz marketingu, który sam nie potrafił spopularyzować swojego forum teraz będzie nam dawał złote rady... Profil na n-k jest niepotrzebny, dużo nam nie da.
Jestem stanowczo za wyrzuceniem "emotki" <3 , nie mogę na nią patrzeć w postach pewnego użytkownika, który jej zdecydowanie nadużywa, a po za tym trochę żałośnie to wygląda ; )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum