Mam pytanie, czy to jest forum filatelistyczne? Bo co wejdę w jakiś temat kupna/wymiany/sprzedaży - oferty pamiątkowej w nim brak, ale znaczków to już pełno.
A za delikatny, ale w 100% związany z pamiątkami off-topic w "Od kogo i co" to się oczywiście ostrzeżenia sypią.
Uważam, że nie ma sensu tworzyć nowego spisu, ponieważ jest już jeden. Po drugie nawet gdyby to był full wypas spis to i tak będa sie pojawiały pytania o adresy w tematach. Podobnie jak z forumową bazą zdjęć, jest dostępna dla każdego, ale lepiej iść na łatwiznę i nabić posta. Nie wspominając już o opcji szukaj. Moim zdaniem powinno się zaostrzyć dawanie ostrzeżeń. Bo jest spis adresów i baza zdjęć a codziennie musze czytać takie posty, bo komuś się nie chce ruszyć 4 liter i idzie na łatwiznę. To może zacznijmy jeszcze wysyłać za innych listy...
Nie zaostrzysz dawania ostrzeżeń, bo zaraz się rzuci chmara dzieci neo które powiedzą, że one przecież nic nie zrobiły i dostały ostrzeżenie niesprawiedliwie, że administracja jest zła itd..
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Super kolekcja byłych i obecnych piłkarzy Juventusu.Podoba mi się bardzo Nestor Combin,Gianluigi Buffon,Giancarlo Bercellino i kilku inych.Życzę powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu autografów.Zapraszam do mojego albumiku
Pozdro!
Mam propozycję.
Jak wszyscy wiedzą dużo osób zbiera pamiątki sportowe,ale nie wszyscy znają to forum.Żeby przyciągnąć większą liczbę osób proponuję zrobić profil na nk.pl
Co o tym sądzicie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum