Mam pytanie, czy to jest forum filatelistyczne? Bo co wejdę w jakiś temat kupna/wymiany/sprzedaży - oferty pamiątkowej w nim brak, ale znaczków to już pełno.
skoro w nazwie tematu jest takie coś jak 'pytania', to zadam tutaj jedno. nie wiem w jakim temacie mam zamieścić ogłoszenie, które można uważać za spam, ale może ono pomóc w rehabilitacji mojego kolegi. więc jak?
Siema. Drodzy wielcy tegoż forum, powiedzcie, jak z tym pomysłem podawania adresów w temacie 'od kogo i co' ? Coś tam kiedyś było, ale już nie pamiętam. Może by po powtórzyć, ale zrobić jeszcze jeden temat 'od kogo i co' z tym, ze mieliby dostep do niego tylko ci, co podali np. 10 adresow. joł
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum