Drodzy Uzytkownicy Forum odwoluje sie od bana ktorego otrzymalem bez powodu ! wiec popierajcie mnie zeby zdjeli mi bana ! dzieki wam moge powrocic na forum Pulpet
Drodzy Uzytkownicy Forum odwoluje sie od bana ktorego otrzymalem bez powodu ! wiec popierajcie mnie zeby zdjeli mi bana ! dzieki wam moge powrocic na forum Pulpet
Szkoda talko ze, to GTW a nie użytkownicy zdejmuje bany na tym forum.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Pon Kwi 13, 2009 21:56, w całości zmieniany 1 raz
Przeklinał, dostał osta. Miał 4, dostał bana. Proste jak drut Poza tym, nie bądźcie jego adwokatami, jak chce się odwołać, niech się odwoła u administracji. Podany jest kontakt, można się odwołać.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Jakby on sam nie mógł się pofatygować i o coś poprosić, tylko wyręcza się innymi żeby pokazać, jaki to on biedny i pokrzywdzony, że nie może się w temacie odwołać.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Hej chłopce z GTW! Pytam się, czy będzie autograf miesiąca z po za piłki nożnej?
A ja nie widzę przeciwwskazań, żeby autografy innych sportowców były zgłaszane do tego konkursu co trwa teraz aktualnie. To jet przecież forum o pamiątkach sportowych.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
A nie lepiej byłoby zrobić osobne głosowanie na autograf miesiąca spoza piłki nożnej? Bo większość na forum zbiera tylko grafy piłkarskie i jak ktoś zgłosi autograf z innej dyscypliny to razej nie ma szans na zwycięstwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum