No to jeszcze jedna przeszkoda, nie każdy się zgodzi. Jak mówiłem, pomysł trudny do zrealizowania i prawie nie wykonalny. R@ to się nadaje jak gówno do chleba.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 17:34
Dobry pomysł, tylko musiałbyś mieć zgodę doświadczonych kolekcjonerów. Myślę, że jeśli taki filmik pojawiłby się np na stacji Polsat sport, a na końcu filmiku reklama tego forum to byłaby to kapitalna reklama, która dotarłaby do wielu odbiorców, niemniej do tego długa droga. Chyba, że byś poszedł sobie na giełdę kolekcjonerów i tam z kimś porozmawiał.
It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum