Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2826 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sob Sty 09, 2010 11:13
Cytat:
A dalej nie wiesz, że na forum możesz pisać nawet największe głupoty, byle na temat. Strasznie rozmyłeś tamten temat, teraz już z niego nic nie wiadomo.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Czy dałoby się wprowadzić w wyszukiwarce forumowej zaznaczenie wyniku? np:
Chcę wysłać list do Bruno Alvesa.Nie wiem,czy jest jakaś szansa na odpowiedź,więc chcę sprawdzić,ile osób dostało od niego odpowiedź.Szukam więc w autografach otrzymanych ostatnio.Nic nie znajduję.Szukam więc w spisach kolekcji.I tu właśnie pojawia się problem-jest z 10 stron, wszystkie zapisane drobnym druczkiem.Aby znaleźć odpowiedni autograf będę musiał uważnie wszystko to przeczytać.Czy nie dałoby się zaznaczać w wyszukiwaniu wyrazy o który nam chodzi?Wyglądałoby to jakoś tak:
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Sty 10, 2010 11:32
mic132 napisał/a:
Mam pytanie.
Czy dałoby się wprowadzić w wyszukiwarce forumowej zaznaczenie wyniku? np:
Chcę wysłać list do Bruno Alvesa.Nie wiem,czy jest jakaś szansa na odpowiedź,więc chcę sprawdzić,ile osób dostało od niego odpowiedź.Szukam więc w autografach otrzymanych ostatnio.Nic nie znajduję.Szukam więc w spisach kolekcji.I tu właśnie pojawia się problem-jest z 10 stron, wszystkie zapisane drobnym druczkiem.Aby znaleźć odpowiedni autograf będę musiał uważnie wszystko to przeczytać.Czy nie dałoby się zaznaczać w wyszukiwaniu wyrazy o który nam chodzi?Wyglądałoby to jakoś tak:
Zidane
Alves
Pele
Co Wy na to?
Wystarczy kliknąć F3, wpisać żądany wyraz i klikać na 'Następne'...
To ty wysyłasz list tylko jak jest szansa na odpowiedź?! Usuń tą wypowiedź i się nie kompromituj...
Tak,bo jeżeli mogę sobie pozwolić na wysłanie ok.3 listów w tygodniu,chce wiedzieć,czy mogę liczyć na odpowiedź czy lepiej spróbować wysłać do kogoś innego
Mam pewną propozycję, jednakże trudną do zrealizowania.
Chciałbym nakręcić film dokumentalny nt. kolekcjonerstwa. Były by w nim wywiady z największymi kolekcjonerami w Polsce, zdjęcia kolekcji, pokoju itd.
Film miałby trwać ponad pół godziny. W ten projekt trzeba by było zaangażować dużą grupę osób, co jest kolejnym problemem. Trudnością natomiast nie będzie obróbka wideo i nagranie, gdyż posiadam w miarę dobrą kamerę (HD), a jedynie czego jej brakuje to profesjonalnego mikrofonu, który postaram się zakupić.
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum