_________________ "Tak. To ja ustalam skład. Co do meczu z Realem to jeszcze się zastanawiam czy zmiażdżyć ich jak walec, czy zmielić jak maszynka do mięsa"
Carlo Ancelotti
Pamiętam, gdy kolega z reprezentacji Francji powiedział mi kiedyś: „gdy nosisz koszulkę Milanu, to znaczy, że odniosłeś sukces”.
I już nie brońcie się wszyscy nawzajem Każdy tu jest niewinny i wszystkie ostrzeżenia są wystawione bez powodu, bo nam się tak podoba, mamy taką fanaberię, nudzi nam się w domu
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Niedawno utworzyłem oficjalną stronę forum na Facebooku, może w najbliższym czasie jakoś to będziemy rozwijać - zobaczymy. Wszystkich posiadających tam konto, zapraszamy:
Na wielu forach (choćby na PN) istnieje taka tradycja, nazywana "świąteczną amnestią", kiedy to wszystkim, bez wyjątku zdejmowane są posiadane dotychczas ostrzeżenia. Może i tu warto byłoby to zastosować?
Na wielu forach (choćby na PN) istnieje taka tradycja, nazywana "świąteczną amnestią", kiedy to wszystkim, bez wyjątku zdejmowane są posiadane dotychczas ostrzeżenia. Może i tu warto byłoby to zastosować?
Wybacz, ale nie wszystkie ostrzeżenia, bo jak ktoś się stara to niedostanie żadnego prezentu, a ci co notorycznie przeklinają itd. to się będą smiac... można by tak zrobić, ale zdjąć o wartości 1.
Tutaj prędzej doczekamy się prezentów w postaci dodania ostrzeżenia, aniżeli zdjęcia. Przykro mi to mówić, ale administracja raczej surowo traktuje użytkowników, którzy co jak co, ale mają główny wpływ na istnienie, funkcjonowanie i dobry rozwój forum.
rozumiem, że dajecie ostrzeżenia za pisanie nie na temat i w ogóle, ale co do mojego postu to myślę, że troszeczkę Was poniosło. Oczywiście zaraz napiszecie, że nic nie dostałem i nie powinienem w ogóle pisać w tym temacie, ale chciałem pomóc Kamilowi żeby nie żył w błędzie i swoim przekonaniu, nie pisałem bzdur ani tym podobnych. Mój post rozwiał wiele wątpliwości, szczególnie tych Kamila, tak więc proszę Was o usunięcie mojego ostrzeżenia.
tak na sam koniec przyznaję Wam rację, że jestem kretynem, cześć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum