Jest fajne, tylko szkoda trochę ze, nie zamieściłeś więcej takich sytuacji jak z Beckhamem.
Ogólnie super, dziękujemy.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 21:52
Niezła robota Czarek W ten sposób można nieźle rozreklamować forum, dzięki takim filmikom forum staje się o wiele sławniejsze. Czekam na następne pozdro
Tylko dlaczego robisz promo tego forum, korzystając z materiałów używanych do robienia promo dla innego forum o tej samej tematyce (i to jeszcze nadesłanych przeze mnie...) Co do filmiku to słaby i w ciągu kilku godzin (pewnie) zostanie usunięty z YT, co (chyba nie można reklamować stron?).
Jak coś to można wejść do albumu forumowego i tam są zdjęcia ze zbierania autografów
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Filmik zajebisty .... Według mnie należy się hołd w stronę Czarka , jedyne co mi przeszkadza to na koncu za szybko przesuwające się napisy ale tak ok !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum