Ciężko nie zapamiętac wielkiej czystki na forum jak to ''najlepszy'' admin powypieprzał 1/2 forum czyli wszystkich którzy się przeciwstawili jego dyktaturze.
Ty wiesz co to jest dyktatura?
Widze, ze tutaj drugie powstanie warszawskie się szykuje...
Ludzie, nie popadajcie w paranoje, bo niektóre wasze posty powodują u mnie atak śmiechu. Na prawdę trzeba pozbyć się tego Michaela, przecież jednym kliknięciem myszki (usuwając debilny temat) stracił człowieczeństwo...
Co do licznika - myślę, ze po jego usunięciu niektórym osobą z tego forum świat się zawali, wiec lepiej niech będzie. ;p
Kolego z obczyzny, może trochę szacunku dla osób które zginęły?! Shift Ci nie działa??!!
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 08:54
Szymon napisał/a:
Fler napisał/a:
Nowik napisał/a:
Ciężko nie zapamiętac wielkiej czystki na forum jak to ''najlepszy'' admin powypieprzał 1/2 forum czyli wszystkich którzy się przeciwstawili jego dyktaturze.
Ty wiesz co to jest dyktatura?
Widze, ze tutaj drugie powstanie warszawskie się szykuje...
Ludzie, nie popadajcie w paranoje, bo niektóre wasze posty powodują u mnie atak śmiechu. Na prawdę trzeba pozbyć się tego Michaela, przecież jednym kliknięciem myszki (usuwając debilny temat) stracił człowieczeństwo...
Co do licznika - myślę, ze po jego usunięciu niektórym osobą z tego forum świat się zawali, wiec lepiej niech będzie. ;p
Kolego z obczyzny, może trochę szacunku dla osób które zginęły?! Shift Ci nie działa??!!
Licznik niech zostanie.
Kolego patrioto, jakbyś nie wiedział, w języku polskim 'powstanie warszawskie' pisane wielkimi literami to błąd ortograficzny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum