nie no, ręce opadają.
pewna mądra kobieta powtarzała mi często, powtarza i pewnie powtarzać będzie, że z głupim się nie dyskutuje. i kończę w tym momencie. nie pozdrawiam.
Co? Brakuje argumentów? Bo ja po tej dyskusji widzę, że już sam powoli nie wiesz co mi zarzucić. Popraw mnie jeśli się mylę.
PS. od paru dni nie mogę się doczekać argumentów śmietany na temat mojej rzekomej hipokryzji.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie ktoś tylko wszyscy, a raczej zdecydowana większość. Ale dalej sobie wmawiaj, że my jesteśmy źli, a Ty idealny.
Nikt nie jest idealny. W takim razie niech ci przeciwnicy się wypowiedzą. Czekam na nich. A to, że ewentualnie będzie według ciebie ich dużo, wcale mnie nie zdeprymuje, chcę tylko poznać szacunkową ilość.
Zapewne są oni mądrzejsi ode mnie i już dawno wyszli z założenia "nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem". Cóż, myślałem, że to, co Ci napiszę ja, może choć trochę wpłynie na Ciebie, ale to jest tak jak bym rozmawiał z słupem, więc kończę swoją dywagację z Tobą. Dalej żyj ze świadomością, że jesteś zajebistym adminem i wielkim specem.
Michael900 napisał/a:
Tick napisał/a:
nie no, ręce opadają.
pewna mądra kobieta powtarzała mi często, powtarza i pewnie powtarzać będzie, że z głupim się nie dyskutuje. i kończę w tym momencie. nie pozdrawiam.
Co? Brakuje argumentów? Bo ja po tej dyskusji widzę, że już sam powoli nie wiesz co mi zarzucić. Popraw mnie jeśli się mylę.
A umiesz czytać ze zrozumieniem?
Swoją drogą zajebisty z Ciebie admin, napinka i prowokacje są u Ciebie na porządku dziennym. No, no, dowartościowuj się.
Podobnie jak kolega wyżej, nie pozdrawiam! Bez odbioru.
Ostatnio zmieniony przez herdek Sro Sie 25, 2010 00:41, w całości zmieniany 2 razy
Zapewne są oni mądrzejsi ode mnie i już dawno wyszli z założenia "nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem". Cóż, myślałem, że to, co Ci napiszę ja, może choć trochę wpłynie na Ciebie, ale to jest tak jak bym rozmawiał z słupem, więc kończę swoją dywagację z Tobą.
Ciekawy argument. Nagle okazuje się, że tych których było przez kilkoma minutami tak dużo, oni wszyscy nagle jednym głosem stwierdzili "nie dyskutuj z nim". Wystarczy jedno zdanie, jeden post.
[ Dodano: Sro Sie 25, 2010 1:45 am ]
herdek napisał/a:
Michael900 napisał/a:
Tick napisał/a:
nie no, ręce opadają.
A umiesz czytać ze zrozumieniem?
Nie, to ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem, a już na pewno nie między wierszami.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Tylko tłumacze Ci człowieku, że zwykły user nie ma tu nic do gadania, najwyraźniej nie umiesz do końca czytać.
No i tu twój błąd. bo zwykli userzy nie mają nic do gadania? i własnie przez takie coś forum schodzi na dno. żyjemy w demokracji i mamy prawo decydować o tym co się dzieje wszędzie!
Na tym forum przez jednego Admina jest gorzej niż w Korei Północnej .Jak ktoś będzie nowy to ma problem proste
ma racje
_________________ Mam możliwość zdobycia znaczków z Wysp Kanaryjskich i Bośni i Hercegowiny.Zainteresowani pisać pw
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 11:29
Ilość postów nie świadczy o "kumatości" danego użytkownika.
Jestem za tym, aby skasować licznik postów
A i co do tej trwającej na 3 strony dyskusji. Panowie opanujcie się! Nie rozumiem po co Michael wplątuje się w jakieś kłótnie O.o. "Dyskutujecie" przez 3 strony, wzajemnie się "obrażając". Gościu kończy rozmowę, a ty(Michael) chcesz ciągnąć tą rozmowę. Podsycasz do kłótni co jest dziwne, chcesz to dalej kontynuować. Nie jestem po żadnej stronie, ale apeluje o spokój w obu obozach.
Wygląda to jak u dzieci w przedszkolu: Ty jesteś głupi, nie, ty, nie ja tylko ty, nie ty jesteś głupi ...
PS - Starsi użytkownicy powinni pamiętać, że kiedyś była podobna kłótnia i też z Michaelem. i Wtedy powstał Fan Club GTW ;p
Ostatnio zmieniony przez Nicolas Czw Sie 26, 2010 11:41, w całości zmieniany 4 razy
Co do licznika to nie mam na jego temat zdania, jest mi obojętny i nie przywiązuję do niego zbytniej uwagi .
A tak w ogóle to niezła beka z tej waszej dyskusji, moim zdaniem kłócicie się o pierdoły i jeśli nie możecie dojść do porozumienia poprzez kabel to zorganizujcie jakiś zlot i sobie to wyjaśnicie przy złotym napoju patrząc prosto w oczy .
A tak w ogóle to niezła beka z tej waszej dyskusji, moim zdaniem kłócicie się o pierdoły
No teraz herdkowi zostały same pierdoły, bo już nic konkretnego (po tej dyskusji) nie może mi zarzucić. Dlatego zaczyna rzucać jakieś insynuacje niezgodne z rzeczywistością. I problem widzę z tego powodu właśnie w nim. Ale nie będę się już wypowiadał, bo on i tak na końcu powie, że we mnie tkwi cało zło tego świata nie podając żadnego powodu, i będzie się czuł zwycięzcą tego "pojedynku"
A Co do licznika to dobrze by było, gdyby ludzie za i przeciw podali jakieś swoje argumenty.
Ostatnio zmieniony przez Woland Czw Sie 26, 2010 16:07, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 16:08
Nicolas napisał/a:
Ilość postów nie świadczy o "kumatości" danego użytkownika.
Jestem za tym, aby skasować licznik postów
A i co do tej trwającej na 3 strony dyskusji. Panowie opanujcie się! Nie rozumiem po co Michael wplątuje się w jakieś kłótnie O.o. "Dyskutujecie" przez 3 strony, wzajemnie się "obrażając". Gościu kończy rozmowę, a ty(Michael) chcesz ciągnąć tą rozmowę. Podsycasz do kłótni co jest dziwne, chcesz to dalej kontynuować. Nie jestem po żadnej stronie, ale apeluje o spokój w obu obozach.
Wygląda to jak u dzieci w przedszkolu: Ty jesteś głupi, nie, ty, nie ja tylko ty, nie ty jesteś głupi ...
PS - Starsi użytkownicy powinni pamiętać, że kiedyś była podobna kłótnia i też z Michaelem. i Wtedy powstał Fan Club GTW ;p
Ciężko nie zapamiętac wielkiej czystki na forum jak to ''najlepszy'' admin powypieprzał 1/2 forum czyli wszystkich którzy się przeciwstawili jego dyktaturze. Nie było wtedy chwilowo ani gela ani maniego niestety.
Jak dla mnie licznik powinien byc usunięty. Ale jak zostanie też mi przeszkadzac nie będzie.
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Ciężko nie zapamiętac wielkiej czystki na forum jak to ''najlepszy'' admin powypieprzał 1/2 forum czyli wszystkich którzy się przeciwstawili jego dyktaturze.
Ty wiesz co to jest dyktatura?
Widze, ze tutaj drugie powstanie warszawskie się szykuje...
Ludzie, nie popadajcie w paranoje, bo niektóre wasze posty powodują u mnie atak śmiechu. Na prawdę trzeba pozbyć się tego Michaela, przecież jednym kliknięciem myszki (usuwając debilny temat) stracił człowieczeństwo...
Co do licznika - myślę, ze po jego usunięciu niektórym osobą z tego forum świat się zawali, wiec lepiej niech będzie. ;p
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ciężko nie zapamiętac wielkiej czystki na forum jak to ''najlepszy'' admin powypieprzał 1/2 forum czyli wszystkich którzy się przeciwstawili jego dyktaturze. Nie było
No niestety muszę się wypowiedzieć jeszcze raz. Paru użytkownikom nie pasowała jedna rzecz i dlatego jak rozwydrzone dzieci zaczęły obrażać, kląć i spamować. Dałem im po ostrzeżeniu albo po dwóch wtedy oni obrazili się, tupnęli nóżką i dumni - poszli sobie... Zresztą po co ja to mówię... wy wiecie lepiej. W końcu wy zawsze kierujecie się rozumem. Nigdy was nie ponoszą emocje i nigdy nie wyzywacie trolli (wyjątkowo, jedno ostrzeżenie wam nie zaszkodzi - dobrym przykładem jest niedawna wypowiedz herdka) jak was zdenerwują. A jak wszyscy wiemy w emocjach najlepiej się myśli...
Nowik napisał/a:
Jak dla mnie licznik powinien byc usunięty. Ale jak zostanie też mi przeszkadzac nie będzie.
Podaj jakiś argument
Ostatnio zmieniony przez Woland Czw Sie 26, 2010 16:25, w całości zmieniany 3 razy
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Czw Sie 26, 2010 22:25
Nikt normalny tym się nie podnieca, bo o inteligencji nie świadczy liczba napisanych postów. Kto tutaj kiedyś szedł w ilość, bo uważał, że im mniej tym lepiej. (Złote uste - nominacja w którymś roku ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum