Kurcze, kiedy do Ciebie dojdzie, że to nie o to chodzi? mogłeś usunąć temat od kogo i co?, adresy do byłych sportowców i obojętnie jeszcze jaki. nie obchodzi mnie jego tytuł. chodzi o to, że zrobiłeś to bez uprzedzeń, bez uzgodnienia tego z nikim. zrozum to człowieku w końcu.
Nie wiem czy wiesz, ale nie jesteś administratorem, ani nawet moderatorem. I takie sprawy Cie nie powinny obchodzić. To jest wewnętrzna sprawa GTW. Ty zarzucając mi, że się z nikim nie skonsultowałem mówisz w imieniu całego GTW! Wpierdzielasz się w wewnętrzne sprawy modów i adminów nad którymi my dyskutujemy długimi godzinami. Co ci do tego, że usunąłem to bez porozumienia to jest sprawa pomiędzy maną, Manim, Gelem, Lukim, Flerem i Jarząbem! Panie mistrzu moderatorki.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Twój post powyższy zajebiście wiele wnosi, jak zwykle ajuch w nim powiedziałeś, ale spoko. Daj sobie też ostrzeżenie wielki adminie, bo albo ja jestem ślepy albo Twój post nie jest na temat. A teraz kulturalnie jaladreips
Ostatnio zmieniony przez herdek Wto Sie 24, 2010 20:02, w całości zmieniany 1 raz
nie, powiem więcej, mówię to w imieniu całego forum.
Michael900 napisał/a:
Panie mistrzu moderatorki.
pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego.
powiem ci tyle, wymądrzaj się dalej i szczyć jaki to zajebisty jesteś w administrowaniu forum, bo pewnie poczytałeś artykuły, ale niestety teoria nie działa w praktyce. i jeszcze powiesz, że będąc adminem takiego forum nie można być kolekcjonerem! rany, to jest taka sytuacja jak tłumaczenie księży dzieciom (no, raczej młodzieży) o pięknym seksie, którego nigdy nie uprawiali.
no i jeszcze jedno, piszesz na mnie, mnie masz za pana moderatorka i nadal do ciebie nie dociera, że problem widzę w tobie nie tylko ja, ale tobie to do myślenia nie daje. i jak chcesz to nadal nie rób nic tylko prowadź tę nierówną wojnę.
i kurde, myślisz, że jak się zająłeś licznikiem to fajny jesteś? naprawdę, robota wre.
nie, powiem więcej, mówię to w imieniu całego forum.
Tylko tłumacze Ci człowieku, że zwykły user nie ma tu nic do gadania, najwyraźniej nie umiesz do końca czytać.
Tick napisał/a:
powiem ci tyle, wymądrzaj się dalej i szczyć jaki to zajebisty jesteś w administrowaniu forum, bo pewnie poczytałeś artykuły, ale niestety teoria nie działa w praktyce.
Słuchaj, nie przeczytałem, żadnego głupiego poradnika. Nie mierz wszystkich swoją miarką. Wszystko opieram na własnym 6 letnim doświadczeniu, przemyśleniami i rozmowami z innymi administratorami. Ocieram się nawet o socjologię i psychologię. Ja sam mógłbym tworzyć teorię, której ty byś nawet nie zrozumiał. I ta teoria się sprawdza. Przez ostatni rok trwał eksperyment pt. mniejszy rygor, więcej chamstwa ,syfu nieporządku itd. Wiesz czym się zakończył, tym, że odeszli od nas wszyscy sponsorzy( nie ma nagród w konkursach) i statystyki spadły z 1600 uu do 300 dziennie. Ale te fakty nic dla ciebie nie znaczą. W końcu to ty jesteś lepszym adminem ode mnie i a jestem głupi. I dalej będziesz żył w przeświadczeniu, że sam lepiej byś zarządzał forum. Znajdź sobie coś innego, gdzie możesz się dowartościować. Tylko nie rób tego kosztem innych osób.
Tick napisał/a:
i jeszcze powiesz, że będąc adminem takiego forum nie można być kolekcjonerem!
No może przesadziłem. Miałem na myśli, że nie trzeba być. Najważniejsze są umiejętności prowadzenia i marketingu, a nie to ile kto ma autografów.
Tick napisał/a:
do ciebie nie dociera, że problem widzę w tobie nie tylko ja, ale tobie to do myślenia nie daje.
Jakby się zebrało 10 osób i powiedziało mi że jestem niebieski miałbym uwierzyć? Twoje zarzuty są zupełnie tak samo wybujałe, nielogiczne i niespójne.
Cytat:
i kurde, myślisz, że jak się zająłeś licznikiem to fajny jesteś? naprawdę, robota wre.
Przede wszystkim nie ty tu jesteś od rozliczania mnie. Zresztą zarąbiście potrafisz odwrócić kota ogonem. Wczoraj napisałeś, że doceniasz moją prace itd, wypowiedział się na ten temat gelu, a teraz nagle oskarżasz mnie o nieróbstwo. Staram się jak mogę, ale jak ja mam brać taką osobę jak ty poważnie? A o koszulkach też zapomniałeś. Już nawet nie wspominam o tym, że dla Ciebie pewnie największą pracy wykonuje ten, który ma najwięcej postów. Gdyby tak było to najbardziej pracowitym byłby Pycio. (BTW nie wiem czy znasz powiedzenie, że gdyby praca była najważniejsza to najbogatsi byliby niewolnicy) Przede wszystkim mam swoje ustalenia z manim, a ty jesteś ostatnią osobą na świecie, której chce to powiedzieć. Bo ciebie to g***o obchodzi. Czy ty nie masz życia prywatnego? Siedzisz tutaj i czepiasz się każdego kto się "krzywo nie ciebie spojrzy" Zajmij się lepiej czymś pożytecznym. Jedyne co mogę zdradzić to to, że obecnie na forum nie jestem na tzw "pełnym etecie" tylko bardziej na zasadzie wolnego strzelca - robię coś jak mam czas i chęci - czyli z pewnością obecnie raczej już nie zrobię nic większego.
I na koniec jeszcze jedna rada: wrzuć na luz. Wyglądasz jakbyś od dłuższego czasu nie widział kobiety. Nie denerwuj się z powodu każdej dupereli, a zobaczysz, że życie jest piękne
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Ostatnio zmieniony przez Woland Wto Sie 24, 2010 23:38, w całości zmieniany 8 razy
Znajdź sobie coś innego, gdzie możesz się dowartościować. Tylko nie rób tego kosztem innych osób. Tylko nie rób tego kosztem innych osób.
to tak jakby Agresor mi powiedział żebym nie palił.
Michael900 napisał/a:
Przez ostatni rok trwał eksperyment pt. mniejszy rygor, więcej chamstwa ,syfu nieporządku itd.
ale tu było chamstwa! kurde, jakby rodzice poczytali kilka tematów to pewnie zabroniliby mi tu wchodzić!
Michael900 napisał/a:
I dalej będziesz żył w przeświadczeniu, że sam lepiej byś zarządzał forum.
ani razu tak nie powiedziałem, jednak pewien jestem, że gdybym miał forum z tyloma userami to dbałbym o atmosferę na nim, a nie o nagrody od sponsorów warte 300 zł. w dodatku na forum, na którym 95% userów to młodzi chłopcy, dla których sztywność w imię "nagród" jest jak przymusowe picie dla abstynenta, i, co pokazał np. zlot, pozytywnie nastawieni młodzi faceci.
Michael900 napisał/a:
Przede wszystkim nie ty tu jesteś od rozliczania mnie. Zresztą zarąbiście potrafisz odwrócić kota ogonem. Wczoraj napisałeś, że doceniasz moją prace itd, wypowiedział się na ten temat gelu, a teraz nagle oskarżasz mnie o nieróbstwo.
jakbyś nie zauważył to mój tekst z licznikiem był tylko dlatego, żeby choć w małym stopniu odnosił się do tematu, w którym jesteśmy. a co do tego co napisałem wczoraj, to nadal tak uważam i jest mi smutno bardzo, że nie dociera do ciebie wiele rzeczy.
Michael900 napisał/a:
Gdyby tak było to najbardziej pracowitym byłby Pycio. (BTW nie wiem czy znasz powiedzenie, że gdyby praca była najważniejsza to najbogatsi byliby niewolnicy)
porównania masz tak dobre jak jogurt z tesco.
Michael900 napisał/a:
Czy ty nie masz życia prywatnego?
jasne, że nie mam. szukam tylko sponsorów, kasuję sobie posty, które są przeciwko mnie, tematy, które nie dają hajsu, czasem na zlot Juve Poland jeżdżę i potem lansuję się zdjęciami z piwem.
Michael900 napisał/a:
Zajmij się lepiej czymś pożytecznym.
bo ty najlepiej wiesz czym ja się zajmuję.
Ostatnio zmieniony przez Tick Wto Sie 24, 2010 23:38, w całości zmieniany 1 raz
ani razu tak nie powiedziałem, jednak pewien jestem, że gdybym miał forum z tyloma userami
Nie miałbyś, bo jesteś konformistą. Według ciebie nie można usunąć tematu "nocne rozmowy,( mimo że trzeba) tylko dlatego, że to rozwścieczy kilku użytkowników.
Tick napisał/a:
dla których sztywność w imię "nagród" jest jak przymusowe picie dla abstynenta, i, co pokazał np. zlot, pozytywnie nastawieni młodzi faceci.
Pisałem ci już, żebyś nie mierzył wszystkich swoją miarką. Wyobraź sobie, że na tym świecie jest mnóstwo osób kulturalnych, które nie muszą siłą powstrzymywać od przeklęcia albo obrażenia kogoś. Powiem nawet, że osób kulturalnych jest więcej niż chamów i osoby kulturalne często nie mogą wokół chamstwa wytrzymać. Ty tego nie możesz zrozumieć - nie wiem dlaczego - może dlatego, że sam jesteś... tzn przeklinasz i obrażasz...
Tick napisał/a:
Michael900 napisał/a:
Przede wszystkim nie ty tu jesteś od rozliczania mnie. Zresztą zarąbiście potrafisz odwrócić kota ogonem. Wczoraj napisałeś, że doceniasz moją prace itd, wypowiedział się na ten temat gelu, a teraz nagle oskarżasz mnie o nieróbstwo.
jakbyś nie zauważył to mój tekst z licznikiem był tylko dlatego, żeby choć w małym stopniu odnosił się do tematu, w którym jesteśmy. a co do tego co napisałem wczoraj, to nadal tak uważam
Więc skłamałeś, oskarżyłeś mnie tylko po to, żeby napisać coś o liczniku...Mimo, że uważasz, że dobrze pracowałem napisałeś że mało robię... To coś o tobie świadczy...
Tick napisał/a:
Michael900 napisał/a:
Gdyby tak było to najbardziej pracowitym byłby Pycio. (BTW nie wiem czy znasz powiedzenie, że gdyby praca była najważniejsza to najbogatsi byliby niewolnicy)
porównania masz tak dobre jak jogurt z tesco.
Szkoda tylko, że to nie było porównanie...
Tick napisał/a:
Michael900 napisał/a:
Czy ty nie masz życia prywatnego?
jasne, że nie mam. szukam tylko sponsorów, kasuję sobie posty, które są przeciwko mnie, tematy, które nie dają hajsu, czasem na zlot Juve Poland jeżdżę i potem lansuję się zdjęciami z piwem.
Michael900 napisał/a:
Zajmij się lepiej czymś pożytecznym.
bo ty najlepiej wiesz czym ja się zajmuję.
Jawidzę, że ty wiesz wszystko o tym, czym ja się zajmuję, nawet lepiej ode mnie samego. Tak więc na takim samych zasadach ja wiem czym ty.
Ostatnio zmieniony przez Woland Sro Sie 25, 2010 00:00, w całości zmieniany 2 razy
Jestem za pozostawieniem licznika, bo lubię jak mam w profilu więcej numerków.
Tak żeby OT nie było
Szanowny Majkelu, ja mam tylko jedno pytanie, czy masz zamiar ćilodreipyw z tego forum kiedyś raz na zawsze? Uwierz mi, tak będzie lepiej dla Ciebie i dla wszystkich korzystających z tego forum. Nie rozumiem po co wprowadzasz te kontrowersje? Daje Ci to satysfakcję, że usuniesz temat czy dasz komuś ostrzeżenie? Podawałem Ci przykład drużyny piłkarskiej, jednak nie zrozumiałeś go zbyt i odpowiedziałeś mi na niego jakimś przykładem z d**y wziętym, gdzie mówisz o wychowaniu dziecka Stary, popatrz czyj przykład jest normalniejszy i ma lepsze odzwierciedlenie, jak dojdziesz do tego to daj znać.
Cytat:
I na koniec jeszcze jedna rada: wrzuć na luz. Wyglądasz jakbyś od dłuższego czasu nie widział kobiety. Nie denerwuj się z powodu każdej dupereli, a zobaczysz, że życie jest piękne
I kto to pisze? Ty jesteś ynabejop czy co? To Ty masz chyba jakieś kompleksy i problemy, które przyszedłeś rozładować się na forum, usuwając wielce tematy. Nikomu temat nie przeszkadzał tylko Tobie. Równie dobrze ja mogę rzec: nie denerwuj się z powodu każdej dupereli (czyt. emotek w temacie), a zobaczysz, że życie jest piękne (nikt nie miałby do Ciebie pretensji i nie pogrążałbyś się jeszcze bardziej)
Nie miałbyś, bo jesteś konformistą. Według ciebie nie można usunąć tematu "nocne rozmowy,( mimo że trzeba) tylko dlatego, że to rozwścieczy kilku użytkowników.
jak grochem o ścianę... kiedy ty zrozumiesz, że nikt nie ma pretensji o to, że skasowałeś właśnie ten temat? aaaa, już mi się nie chce n-ty raz tłumaczyć.
Michael900 napisał/a:
Wyobraź sobie, że na tym świecie jest mnóstwo osób kulturalnych, które nie muszą siłą powstrzymywać od przeklęcia albo obrażenia kogoś.
a tu ktoś czyni tak jak to opisałeś? no może Herdek ostatnio, ale zwróć uwagę na to względem kogo i dlaczego.
Michael900 napisał/a:
osoby kulturalne często nie mogą wokół chamstwa wytrzymać.
człowieku, czym dla ciebie jest chamstwo do cholery?
Michael900 napisał/a:
Jawidzę, że ty wiesz wszystko o tym, czym ja się zajmuję, nawet lepiej ode mnie samego.
Michael900 napisał/a:
może dlatego, że sam jesteś...
jawidzę, że ty jesteś jeszcze lepszy, nie tylko wiesz czym się zajmuję, ale i to jaki jestem!
Michael900 napisał/a:
Więc skłamałeś, oskarżyłeś mnie tylko po to, żeby napisać coś o liczniku...
kurde, tak się zastanawiam, jak ma do ciebie dotrzeć co ja i inni do ciebie piszą, jak ty nawet nie potrafisz uświadomić sobie, że to co napisałem o licznikach było tylko po to, żeby napisać coś w temacie, nie po to, żeby ci coś zarzucić, bo w tym aspekcie nie zarzucam ci nic.
Michael900 napisał/a:
Szkoda tylko, że to nie było porównanie...
wcale nie.
Są osoby w GTW które też chciały usunąc tamten temat. Tylko teraz o tym cośniechcą publicznie napisać. Po za tym pisałem już o tym, ale ty najwidoczniej nie przeczytałeś. A skoro tak to nie masz prawa gadać o mnie jakiś dupereli.
herdek napisał/a:
Równie dobrze ja mogę rzec: nie denerwuj się z powodu każdej dupereli (czyt. emotek w temacie), a zobaczysz, że życie jest piękne
z tym, że to jest duperela mniej więcej taka jak mycie zębów - mała, krótkotrwała czynność mycia, ale jak się ją przez dłuższy czas zaniedbuje to trzeba usuwać.
herdek napisał/a:
(nikt nie miałby do Ciebie pretensji i nie pogrążałbyś się jeszcze bardziej) ;
Kolejny raz wypowiadasz się w imieniu wszystkich. Tak samo jak obrońcy krzyża w Warszawie. Tylko, że ja nie jestem konformistą. Nie będę zmieniał zdania, bo ktoś mnie nie lubi. O tym też pisałem, ale jak zwykle nie doczytałeś do końca.
jak grochem o ścianę... kiedy ty zrozumiesz, że nikt nie ma pretensji o to, że skasowałeś właśnie ten temat? aaaa, już mi się nie chce n-ty raz tłumaczyć.
Tak wiem, masz pretensje o to, że nie skonsultowałem tego z resztą GTW. ODPOWIEDZIAŁEM CI NA TO JUŻ CHYBA 5 RAZ A TY DALEJ UWAŻASZ, ŻE NIENapiszę, więc prostszymi słowami, mam nadzieję, ostatni raz - nie jesteś adwokatem maniego i reszty. Nie czytasz im w myślach, dam się im samym wypowiedzieć.
Tick napisał/a:
a tu ktoś czyni tak jak to opisałeś? no może Herdek ostatnio, ale zwróć uwagę na to względem kogo i dlaczego.
A więc właśnie. Osoba inteligentna nie daje się wyprowadzić z równowagi byle czym. A co jakiś czas zdarza się, że ktoś mówi: "Dla niego zrobię wyjątek, powyzywam go, dostane jedno ostrzeżenie i się skończy" Po za tym osoba kulturalna i inteligentna nie tłumaczy się, że ten jest głupi to mogę go źle traktować. Prawda też jest taka, że zazwyczaj cham nie wie, że jest chamem. http://www.youtube.com/watch?v=eIQbTpeDE5U Drugi aspekt jest taki, że chodzi tez o chamstwo, brak kultury forumowej - czyli nabijanie itd. Przykład Roba który ostatnio nabijał, dałem mu ostrzeżenie, a on był zaskoczony dlaczego.
Tick napisał/a:
jawidzę, że ty jesteś jeszcze lepszy, nie tylko wiesz czym się zajmuję, ale i to jaki jestem!
Wnioskuję to na podstawie twoich wypowiedzi.
Tick napisał/a:
nie po to, żeby ci coś zarzucić, bo w tym aspekcie nie zarzucam ci nic.
Ja rozumiem, ale ty nie do końca chyba.
Ale zarzuciłeś. ja wyjaśnię co ty zrobiłeś. Napisałeś zarzut tylko po to, żeby się wypowiedzieć, mimo, że zarzutów nie miałeś.
Ostatnio zmieniony przez Woland Sro Sie 25, 2010 00:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie ktoś tylko wszyscy, a raczej zdecydowana większość. Ale dalej sobie wmawiaj, że my jesteśmy źli, a Ty idealny.
Michael900 napisał/a:
Kolejny raz wypowiadasz się w imieniu wszystkich.
Gdyż jak się okazuje, wszyscy, albo zdecydowana większość ma podobne zdanie do mnie, ale nadal traktuj moje słowa jak powietrze i myśl, że tylko KILKA osób jest Tobie przeciwnych.
Dąż dalej w zaparte, pokazuj jaki to jesteś inteligentny i baw się dobrze w swojej piaskownicy, tylko nie płacz jak później okaże się, że nie będziesz miał się z kim bawić, bo ludzie po prostu zbudują sobie nową piaskownicę, z nowym piaskiem i lepszym zapleczem. Mam nadzieję, że zrozumiałeś, co miałem na myśli, bo często mam wątpliwości co do Twej inteligencji.
nie no, ręce opadają.
pewna mądra kobieta powtarzała mi często, powtarza i pewnie powtarzać będzie, że z głupim się nie dyskutuje. i kończę w tym momencie. nie pozdrawiam.
Nikt nie jest idealny. W takim razie niech ci przeciwnicy się wypowiedzą. Czekam na nich. A to, że ewentualnie będzie według ciebie ich dużo, wcale mnie nie zdeprymuje, chcę tylko poznać szacunkową ilość.
herdek napisał/a:
Dąż dalej w zaparte, pokazuj jaki to jesteś inteligentny i baw się dobrze w swojej piaskownicy, tylko nie płacz jak później okaże się, że nie będziesz miał się z kim bawić, bo ludzie po prostu zbudują sobie nową piaskownicę, z nowym piaskiem i lepszym zapleczem. Mam nadzieję, że zrozumiałeś, co miałem na myśli, bo często mam wątpliwości co do Twej inteligencji.
Krowa która dużo ryczy mało mleka daje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum