Nie wiem jak będzie z czatem podczas długiego weekendu, bo mnie nie ma. Jak co, to Fler wam coś zorganizuje . Ale ja pisze tu w innej sprawie.
29 maja 2008 roku na czacie odbędzie się wybór autografów dla nagrodzonych w Lidze Typera i Quizie. Nieobecnym zwycięzcom przysługiwać będą autografy, które pozostaną Czat zacznie się o 19.45, ale wybór nie musi być od razu, na początku. Co do dokładnej godziny, to podam ją tu, albo w SB, jak nadejdzie odpowiednia pora (czyt. ostatni tydzień maja, może dopiero w czwartek).
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ostatnio zmieniony przez mani Sob Maj 17, 2008 19:36, w całości zmieniany 1 raz
29 maja 2008 roku na czacie odbędzie się wybór autografów dla nagrodzonych w Lidze Typera i Quizie. Nieobecnym zwycięzcom przysługiwać będą autografy, które pozostaną Czat zacznie się o 19.45, ale wybór nie musi być od razu, na początku. Co do dokładnej godziny, to podam ją tu, albo w SB, jak nadejdzie odpowiednia pora (czyt. ostatni tydzień maja, może dopiero w czwartek).
Czat normalnie, dzisiaj od 19.45. O 20:30 będzie wybieranie nagród. Jak bardzo przeszkadza godzina, można ja ustalić na inną, późniejszą, ale pewnie przed 22 - 23. Mogę się spóźnić i nie być od razu na 19.45, bo mam angielski. Beze mnie nie wybierajcie
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Dawno czaciora nie było Proponuję dzisiaj, bez ustalonej godziny rozpoczęcia (tzn można już wpaść ). Ja będę do 20/20.30, a pozostanie garstka szczęśliwców z TV i komputerem w 1 pokoju.
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum