Jeśli pisząc to chcesz podkreślić, że szans na pokój nie mamy, to po co w ogóle taka inicjatywa ze zmianą miejsca czatowania ? Zarejestrowałem się tam, wysłałem prośbę o założenie pokoju, trzeba czekać tydzień. Jak przyjmą, to możemy tam czatować.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Jutro o godzinie 19.45 odbędzie się forumowy czat. Wszystkich serdecznie zapraszam
[ Dodano: Wto Mar 25, 2008 4:13 pm ]
W czwartek, o godzinie 19.45 odbędzie się kolejny forumowy czat. Najprawdopodobniej z moją obecnością, choć jeszcze nie na 100%. Link macie nad buttonami (jakby ktoś nie dowidział: http://s1.polchat.pl/chat...kolekcja.net.pl ).
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Widzę, że mani was nie poinformował to ja wezmę mu tą zrobię to za niego. Oczywiście w jego imieniu Zresztą pewnie to zauważyliście. Na dole forum zniknął link do forumowego czatu, ale za to pojawił się on na górze na głównej belce forum, obok linku "szukaj", "Grupy" itd. Są tam też linki do albumu forumowego oraz statystyk.
Dla wszystkich wchodzących na czat, zirytowanych czasami jego prędkością polecam program, dzięki któremu możecie czatować bez lagów - wygodnie i przyjemnie Polecił mi go bodajże Mart_Poom. Z tego co się orientuję, to klienty czatów używane są podczas IFQ. Może i niektórym z was się to przyda.
O programie napisał/a:
ICeQ to programowy klient czata PolChatu. [...] Możesz wejść nim na czat w serwisie PolChat lub podobnym zamiast wchodzić tam przez stronę internetową. Tak jest po prostu szybciej i wygodniej.
Czym różni się od "zwykłego czata"? Można przede wszystkim zapisywać treść wszystkich rozmów - zarówno z pokoju, jak i prywatnych. [...] Orientację na czatach ułatwiają ikonki przy nickach na liście osób w pokoju - wiesz nie tylko, kto rozmawia prywatnie, ale i kto ma prawa operatora. A informację o własnych rozmowach można, w przeciwieństwie do czata na stronie, ukryć przed innymi.
To wygodne, funkcjonalne cudo dostępne jest pod adresem:
Wystarczy skopiować program na dysk i odpalić. Otworzy nam się wtedy okno logowania:
(kliknij by powiększyć screena)
Wpisujemy w nim nazwę użytkownika, pod którą chcemy się zalogować i hasło (o ile jesteśmy zarejestrowani na PolChacie). Klikamy w zaawansowane ustawienia i ustawiamy tak, jak na poniższym obrazku:
Nazwa pokoju - kolekcja24
Po poprawnym wykonaniu tych czynności możemy się zalogować i wejść do pokoju. Menu wygląda tak:
Tak ogólnie, to chyba wszystko Z programu korzystam od paru miesięcy i nie narzekam. Wam także polecam i przypominam, że dzisiaj o 19.45 odbędzie się czat.
Ostatnio zmieniony przez mani Czw Gru 03, 2009 19:22, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum