To ja dziś mogę poprowadzić pod warunkiem ze nie będziemy sami , kto chętny i na pewno wpadnie niech napisze w SB.
Jeśli będzie paru chętnych to zaczynamy o 20.35. Zapraszam.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Sro Lut 06, 2008 18:08, w całości zmieniany 1 raz
Są na nim za duże lagi, a po za tym twojczat jest o wiele lepszy. Do tego dochodzą również użytkownicy co grają w IFQ (czyli np. ja czy Mart) którzy żeby wejść na taki czat musieliby konfigurować Ikari, a dzięki temu programowi lagów nie ma, a jak są to bardzo małe. Tak więc polecam Ikari, a także twojczat! Pozdrawiam.
No to może teraz bez ankiety, proszę o zabranie głosu osoby przychodzące na czaty chociaż czasami. PolChat, TwójCzat czy może jakaś inna opcja ? Przydałoby się zdecydować do następnego czatu, czyli do czwartku.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Czat odbędzie się jutro o godzinie 19.45. Czekamy na wasze głosy dotyczące miejsca czatowania. Link podamy jutro, gdyż jeszcze nie wiadomo, gdzie czat się odbędzie.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
To ja jestem za zorganizowaniem czatu na twojczat.pl , bardziej nowoczesny, brak logów.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum