Na to o czym chcemy rozmawiać. Jak jest jakiś ciekawy temat, to spokojnie można podyskutować. Czat jest dla nas [użytkowników] i to my możemy decydować, o czym on jest. Bo nie musi być tak jak zazwyczaj, czyli o sporcie, pamiątkach. Nie miej pretensji, tylko jak wchodzisz na czat i chcesz pogadać o czymś, to rozpocznij temat, może innym się spodoba. A nie siedzisz, nie piszesz i narzekasz, że nie ma konkretnych tematów.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
No o polityce też możesz porozmawiać na forum w odpowiednich działach.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Na ostatni czat nie przybyło jakoś zbyt dużo osób, dlatego stąd pytanie do was: kiedy byście chcieli, aby się odbywał czat. Wtedy zrobimy ankietę i wybierzemy najdogodniejszą dla was porę, starając się przy tym, żeby czat był w miarę możliwości co tydzień, regularnie. Proszę o wypowiedź przede wszystkim osoby, które by na taki czat przychodziły
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 08:14
Według mnie to najlepiej sobota/niedziela coś koło 20-21.To jest tylko moje zdanie;]
Wg mnie najlpeije taki czat zrobic w piatek wieczorem cos kolo 20.00/21.00.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum