Tak w ogóle, da się wejść na ten czat inaczej niż przez ten link? Bo niestety mam taki sam problem, co Czarek, ale niestety u mnie nawet się instalacja nie zaczyna.
O co ci chodzi? Ja osobiście nie widzę sensu zwoływania czatu, bo ktoś się sprzeciwia jakiemuś punktowi w regulaminie lub chce wprowadzić nowy. Jest od tego specjalny temat ( http://kolekcja24.pl/topi...-uwagi-vt18.htm ) i piszcie tam. Jest jakiś problem z prowadzeniem dyskusji tam, a nie na czacie? Ja takowego nie widzę. A w temacie mogą się wypowiedzieć wszyscy, a nie tylko ci, którzy mają akurat wygospodarowane dane kilkadziesiąt minut jednego dnia. Takich rzeczy nie będziemy omawiać na czacie. Masz propozycję - proponuj w temacie. Tyle.
Po dwumiesięcznej przerwie zapraszam na czat Może nie jest to czwartek, ale dawno nie było, więc pomyślałem, że wtorek też może być. Zapraszamy na 19.15!
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Po dłuższej przerwie zapraszam was drodzy użytkownicy na forumowy czat. Rozpocznie się on dziś o 16.00. Podczas spotkania rozlosujemy grupy Pucharu typera. Serdecznie zapraszamy.
Adres od ostatniego czatu się zmienił, zawsze aktualny link jest na w belce forum. (Nazwa pokoju - kolekcja24).
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum