Startujemy z nowym pomysłem - jest to blog kolekcjonerski prowadzony przez jednych z lepszych kolekcjonerów. Zapraszam serdecznie
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
No to witam. Zapraszam do przeczytania mojego pierwszego wpisu, mam nadzieję, że będzie się podobać . Następny wpis będzie dłuższy mam nadzieję, gdyż trudno mi pisać z powodu ręki w gipsie.
Zrobiłem to z premedytacją by zobaczyć czy na wszystkich patrzysz tak samo. Jednak nie potrafisz być obiektywny, tak więc nie zostaje mi nic innego jak podziękować i powiedzieć cześć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum