A jakby napisać o podróbkach na allegro wymienić listę osób co podrabiają i podpisać kolekcjonerzy zrzeszeni na k24 i wysyłać ludziom co kupują od tych osób?
A jakby napisać o podróbkach na allegro wymienić listę osób co podrabiają i podpisać kolekcjonerzy zrzeszeni na k24 i wysyłać ludziom co kupują od tych osób?
tak, od razu biały marsz zróbmy. imo odpada, chce ktoś, niech pisze, ja się tym nie zajmę na pewno.
pulpet napisał/a:
może wywiad ze mną ?
od wywiadów to tam inny był.
Co do tych wywiadów, to jest jeszcze na forum kilku użytkowników, z którymi wywiad na prawdę warto przeprowadzić. Mam tu na myśli przede wszystkim Emila, Wojtka, drugiego Wojtka (zwanego Rudym), Mirka, Marcina, Szymona i Hannibala (nie wiem jak masz drogi hannibalu na imię, przepraszam). Co Wy na to? Pewnie znalazłby się ktoś jeszcze.
[ Komentarz dodany przez: luki: Nie Sty 03, 2010 1:03 am ]
Hannibal odmówił . Mam w przygotowaniu kolejny wywiad.
To może coś typu: "Z miłości do klubu..." i Ci, co zbierają podpisy osób związanych z jedną drużyną, czyli Nie Polak, Mani, Luki (?), Jarzab93 (?) napisaliby o swoim zamiłowaniu, jak starają się zdobywać autografy byłych graczy itp. - śmiem twierdzić, że zbieranie podpisów ludzi związanych z jednym klubem, jest o wiele cięższe jak kolekcjonowanie wszystkich autografów jakie wpadną.
Administratorzy są odpowiedzialni za cały serwis K24 tak więc za blog rónież. A jeśli Redaktorzy nie piszą to ich zwolnijcie, bo śmiać się chce jak się patrzy na "autora" który ma tą range od pół roku a napisał dwie notki.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum